Geen producten (0)

Nieuwsgierig naar wat Danielle nog meer doet?

www.krijgerziel.com 

Hoe zou het zijn als je kunt zijn wie je werkelijk bent?
Hoe zou het zijn als je zou kunnen uitgroeien tot je ware potentieel, als je niet meer belemmerd zou worden door je angst?  De angst van ‘Mag ik dit wel zijn, kan ik dit wel zijn’? Hoe zou het zijn om je echt vrij te voelen, vrij van het oordeel van anderen, maar vooral vrij van het oordeel van jezelf? Als je je groot en moedig zou voelen. Geworteld en krachtig. Kalm en heel.


Hoe zou het zijn om de moed te hebben het avontuur van het leven aan te gaan en als een krijger klaar te zijn voor wat het je allemaal brengt?

Een krijger is in staat om krachtige keuzes te maken en neemt daar ook de verantwoordelijkheid voor. Hij is in staat om naar zijn innerlijke leiding te luisteren en weet dat niemand anders zijn keuzes voor hem kan maken. Zij gaat moedig alles aan wat het leven te bieden heeft. Ze is niet zonder angst, maar ze laat zich er niet door tegenhouden om te doen wat zij te doen heeft. Ze weet: het leven is niet alleen licht en leuk, het bestaat uit contrasten. Licht en donker, hard en zacht, geluk en verdriet. Het zijn verschillende kanten van dezelfde medaille, alles zit in ons. De meeste mensen maken de keuze om maar één kant te leven, ze durven niet te kijken naar wat er nog meer in ze zit, ze veroordelen de donkere kanten van zichzelf. Een krijger gebruikt alles.


“Ik ga staan voor wie ik werkelijk ben. Stop met me kleinhouden. Stop met me te verschuilen achter ideeën over wat wel en niet hoort. Ik houd op met denken dat ik niet goed genoeg ben of dat niemand op me zit te wachten. Dit is míjn tijd. Tijd dat ik ál mijn gaven ga delen. Ze zijn me niet voor niets gegeven. De wereld heeft mij nodig!"
 

Mijn naam is Daniëlle Pasma en ik breng jou bij jouw eigen krijgerkracht.
Ik ben je achterhoede, geef je de rugdekking die je nodig hebt om je angst onder ogen te komen. Ik laat je voelen dat je dit wel kunt.
Ik breng je bij je moed.
Ik begeleid je bij het onder ogen komen van je eigen angsten, ik help je te ontdekken waar ze vandaan komen. Ik help je om inzicht te krijgen in wat je tegenhoudt, in het waarom daarvan, en ik geef je de steun en de schop onder je kont om het zelf te doorbreken.


Ik bied jou mijn Krijger Kracht Coaching: 
Een serie van drie intensieve coachingsessies, waarin ik je help de angst, die tussen jou en je waarachtige zelf staat, onder ogen te komen, er dwars doorheen te gaan en hem tot bondgenoot te maken. Respectvol, confronterend en zonder oordeel.
Ik help je te gaan staan, je verantwoordelijkheid te nemen en de blokkades die jou beletten je missie te leven uit de weg te ruimen.