Geen producten (0)

Danielle

Ik heb het lang weten te onderdrukken, in de tijd dat ik dierenarts was en daarna klassiek homeopaat voor mensen.
Natuurlijk schreef ik wel, voor de workshops en trainingen die ik later ging geven, soms een verhaal voor midwinter.
Maar ik voelde constant de hete adem van een roman in mijn nek hijgen. Bijna drie jaar geleden ging hij voor de halsslagader en was ik verloren.

Het lot had echter nog meer voor mij in petto. Ik kwam erachter dat ik veel te onafhankelijk en te eigenwijs ben om onder de vleugels van een uitgeverij te kruipen. Ik moest en zou het weer allemaal zelf doen, zucht…

Dit ben ik: Daniëlle Pasma, geboren in het jaar van Woodstock, passioneel en instinctief, eigenaar van Uitgeverij Writing Warriors en auteur van de roman Rode handen.

Rode handen is een bijzonder boek. Het moest geschreven worden.
De fictie is gekleurd en geïnspireerd door de werkelijkheid. Ambers ervaringen zijn deels mijn eigen ervaringen. De gebeurtenissen uit het verleden zijn mijn eigen herinneringen.
Om met de woorden van Amber te spreken: We worden niet als een blanco blad geboren. Misschien wel als een nieuwe pagina, maar in een boek dat zo dik is als alle levens die wij geleefd hebben.

Ik hoop met mijn boeken mensen te raken. Ik wil ze bewust maken van de rode draden die er door hun levens lopen, van het 'waarom' achter de dingen die er gebeuren, de verbindingen met anderen die niet toevallig zijn. Ik houd echter niet van zacht en zweverig. Ik laat de dingen liever zien zoals ze werkelijk zijn. Spritualiteit is voor mij aards en in alles aanwezig. Mijn boek is rauw, confronterend, sensueel en bloedeerlijk; zoals ikzelf...


Het verhaal gaat verder, zoals alle verhalen altijd verder gaan.
Rode handen is het eerste deel in de rode trilogie. Momenteel schrijf ik aan deel twee: Rode draden.