Geen producten (0)

Recensie van proeflezer Kayleigh Smith

Recensie van proeflezer Kayleigh Smith

Als visueel denker herken ik een goed boek aan de beelden die voor mijn geestesoog verschijnen.
'Rode Handen' van Danielle Pasma nam me mee op reis door woest Hongaars terrein, glooiend Schotland en zacht verlichte zigeunerwagens. Afwisselend sensueel, ruig, confronterend en bloedeerlijk, voelt het alsof ik Tamás inmiddels meermalen in de ogen heb gekeken, ja zelfs aangeraakt, omhelst...
Zijn liefde en adoratie voor Ana is hartverscheurend diep te voelen, evenals de hechte vriendschap met Kev die de tijd overstijgt. De worsteling die Amber doormaakt volg je als een nabije vriend, en het is indrukwekkend te zien hoe zij met de wilde passie van Tamás om leert gaan.
Kortom, een aanrader, en een waarvan ik nog meermalen zal genieten. 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren